Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Διδακτικός εννιάλογος για το 24 στο τετράγωνο


1) Σύμφωνα με το άσμα "μισή τετράδα percussion" ή αλλιώς, "στη ροδοσαπουνόφουσκα", ο πόνος δεν περνάει αν βγεις στους δρόμους μια φορά το χρόνο, όπως κι ο έρωτας δεν ζει στις 14 Φλεβάρη μόνο. Κάποιος τολμηρός θα παράφραζε: όπως κι ο ήχος δεν ηχεί 21 του Ιούνη μόνο. Προμηθευτείτε εισιτήρια των 24 ωρών από την διοργάνωση και αφιερώστε το διήμερο σε κάτι exceretique ή παίξτε με τις ζώνες και τα ιδιώματα αναλόγως των εσωτερικών κωδικών σας. Πχ "μου αρέσει να τρώω 17 φέτες ψωμί με βούτυρο και μερέντα μετά από κολύμπι σε κρύα θάλασσα", αυτό μπορεί να σημαίνει για εσάς 2L8 μετά από The East, "μου αρέσουν τα φωτάκια που ανάβουν στα κτίρια όταν ο ουρανός γίνεται βαθύ μπλε κι εγώ δεν έχω ακόμα βγάλει μια σελίδα για την εξεταστική και νιώθω μόνο μια κουκκίδα μπροστά στο άπειρο του σύμπαντος", αυτό μπορεί να σημαίνει The Voyage Limpid Sound μετά από The Boy και ούτω καθεξής.

2) Ελάτε έγκαιρα και διεκδικήστε τη θέση της αρεσκείας σας. Θα αλλάζατε τον χρόνο 20 λεπτά αργότερα; Θα αφήνατε την τύχη να καθορίσει το αν θα φάτε περισσότερες πατάτες από τον αδερφό σας; Θα συμβιβαζόσασταν με το να καθήσετε 10 εκατοστά μακρυά από την λεκάνη της τουαλέτας; Συνέπεια. Διεκδίκηση. Ποιότητα.

3) Κάντε μικρά χοροπηδηματάκια μπροστά από τη θέση σας μεταξύ των σετ για να ξεμουδιάσετε. Χοπ! Αριστερά. Χοπ! Δεξιά. Χοπ! Και πάλι, χοπ!

4) Αν αποφασίσατε να μην έρθετε επειδή δεν περνάει το αυτοκίνητο λόγω Μαραθωνίου, θυμηθείτε όλες τις φορές που ψιθυρίσατε τη φράση "μακάρι να είχα τη φυσική κατάσταση να έτρεχα κι εγώ μαζί τους". Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ερχόσασταν τρέχοντας. Μετά περπατώντας. Ανακουφιστείτε παίρνοντας το τραμ ή το μετρό.

5) Προμηθευτείτε φακό, σκηνή, σφυρίχτρα, κουβέρτα, οδοντόβουρτσα.

6) Αν η σκηνή σας δεν έχει τον απαιτούμενο χώρο, φέρτε μαζί μια πάνινη τσάντα για να την γεμίστε με ζουμερό merchandise. Αν πάρετε Nefeli Walking Undercover merchandise, φροντίστε επιστρέφοντας να το περάσετε απευθείας στον υπολογιστή σας, διότι ως χειροποίητο υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες για τη διάρκεια ζωής του. Βρείτε τα 4 συλλεκτικά αντίτυπα με το σκούρο εξώφυλλο. Βρείτε το 1 μοναδικό αντίτυπο με τον στραβό γουρλή συνδετήρα.

7) Άνετες κάλτσες.

8) Όχι φακοί επαφής.

9) Και always know where your towel is.


* 24 στο τετράγωνο: 24 μπάντες σε 24 ώρες από τις 8μμ του Σαββάτου 8 Νοέμβρη έως τις 8μμ της Κυριακής 9 Νοέμβρη, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Ώρα εμφάνισης Nefeli Walking Undercover: 10 ΠΡΟ μεσημβρίας, Κυριακή .

Λεπτομέρειες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: