Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Αποκλειστικότητες, ανεξαρτησία και refresh

Εν αναμονεί αναβολής των αυριανών εξετάσεων στη σχολή λόγω του ερχομού της καγκελαρίου και ξέροντας βαθιά μέσα μου ότι όσα refresh και αν κάνω στο site της σχολής, τελικά θα την πατήσω και οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά, σημειώνω τα εξής, τα οποία μπορώ να γράψω και στην αυριανή κόλλα, αν το επιθυμείτε:


Στο πέρασμα των καιρών και το μπόλιασμα του δεσίματός μας με τα μέσα, υπήρξε η εποχή που η κυκλοφορία ενός δίσκου στάδιο το στάδιο, αποτελούσε η ίδια, πέραν του περιεχομένου της, αυθύπαρκτο γεγονός, με τη σημασία που έχει στις ημέρες των ανθρώπων η γέννηση και το μεγάλωμα ενός ζωντανού οργανισμού.

Στα πλαίσια της επικοινωνίας του υλικού μου και άνευ στέγης κάποιας εταιρίας που να ταιριάζουμε προς το παρόν, δεν μπορώ να αποκαταστήσω στη χειροποίητη πορεία μου τα στάδια μιας κυκλοφορίας με την αίγλη του παρελθόντος, μπορώ όμως να προσαρμόσω την γέννηση του δίσκου μου σε έναν χάρτη που να μου είναι με τον τρόπο του γοητευτικός.

Ο δεύτερος δίσκος Nefeli Walking Undercover θα υπάρξει ολόκληρος σε φυσικά και ηλεκτρονικά ράφια περί τα μέσα του φθινοπώρου (ω, αγαπημένε Οκτώβρη). Μέχρι τότε και πριν την καλοκαιρινή φυγή μας, τρία site που εκτιμώ και παρακολουθώ θα φιλοξενήσουν σε διαφορετικά διαστήματα από ένα κομμάτι εν είδει κυκλοφορίας ιδιότυπου single, καθότι θα μπορείτε να ακούσετε αλλά όχι να αποκτήσετε. See but do not touch!

Για αρχή. η μαμά Popaganda φιλοξενεί από τις 9 Απριλίου το 'Jeder ist ein Fremder'.

Με ένα κλικ στην παρακάτω εικόνα από το δημοσίευμα, θα βρείτε το τραγούδι προς ακρόαση και κάποιες πρώτες πληροφορίες.

Καλές ακροάσεις!


ΥΓ Λεφτέρη μη μαλώνεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: